Een nieuw jaar en weer een nieuwe week. Week 18 van de stage is alweer voorbij. 

Schrijven artikelen

Ook deze week waren en weinig tot geen aankondigingen, dus was er weer tijd voor andere soorten content. Deze week heb ik dus weer wat nieuwtjes gepubliceerd en heb ik mijn week afgesloten met een lijstje. Het kan soms ook wel lastig zijn als er wat minder te doen is, want dan moet je diep opzoek naar onderwerpen om over te schrijven. Of toch artikelen verzinnen als er wat minder inspiratie is. Achteraf is dat me toch nog gelukt deze dagen. 

Opdracht 6

Aangezien er dus veel tijd over was, heb ik deze week ook tijd gehad om een video te maken. Dat zorgde even voor wat afwisseling. Hierdoor heb ik ook opdracht 6, beeldredactie, af kunnen ronden want daar had ik nog 1 item voor nodig. 

Stageboek opdrachten

Om het nieuwe jaar goed te beginnen, kan ik mededelen dat ik nu alle schoolopdrachten heb afgerond. Ik vind het fijn dat ik me goed heb ingezet om het ruim op tijd af te krijgen om verdere stress te vermijden. Nu hoef ik daar in ieder geval niet meer over na te denken.