Ook ik ben dan in de laatste stageweek beland, week 22. 

Schrijven artikelen

De laatste twee dagen ben ik nog even lekker productief bezig geweest met het schrijven en redigeren van artikelen. Nu het de afgelopen week heel druk is geweest, ging het snel schrijven me deze dagen nog beter en sneller af. Dus zelfs in de laatste loodjes heb ik nog groei doorgemaakt. 

Laatste stagedag

Hoewel het soms wat zwaar was, kan ik toch zeker terugkijken op een goede stageperiode. Ik heb heel veel geleerd op het gebied qua schrijven en samenwerken. Het was top om elke dag bezig te kunnen zijn met muziek en er ook ruimte was voor eigen inbreng. Er hing een fijne sfeer op de werkvloer en heb naast het harde werk ook heel wat afgelachen met mijn collega’s. Ik heb gemerkt dat het schrijven van artikelen met toch wel echt ligt en vind het heel nice om te zien dat ik daar best een grote groei in heb gemaakt. Daar ben ik allemaal dan ook super blij mee.