Festivals zijn er in overvloed, soms teveel om uit te kiezen. Het liefst in de buurt en zo goedkoop mogelijk natuurlijk. Daarom heb ik een top drie gemaakt om jullie op weg te helpen!

 

1. Jera on air

festival

Gek op bands uit de alternatieve scene? Dan is dit festival echt iets voor jou! Het festival heeft drie grote live-music stages en biedt ook de mogelijkheid tot kamperen. Dit geeft je dan ook een goede kans om zoveel mogelijk van je favoriete bands te zien optreden! Dit jaar komen onder andere Frank Carter, Billy Talent, Enter Shikari en check de poster voor de hele line up. In verhouding tot andere festivals is deze ook
goed te betalen voor alle grote acts die er komen, dus daar hoef je het niet voor te laten.

Datum: 28 t/m 30 Juni 2018. 
Waar: Ysselstein.
Prijs: €58,88 per dag.
Camping: €17,88
Dagen: 3
Muziekstijlen: Punk, hardcore en metalcore.
                                                                                                                                                                                                 
Bron afbeelding: facebook.com/jeraonair/


2. Down the rabbit hole

Dit is een festival met een hele eigen stijl. Ze richten zich dan ook op wat minder bekende bands, waardoor ze zich onderscheiden van andere festivals. Er is veel variatie in muziekstijlen, waardoor er eigenlijk voor ieder wat leuks te horen is. Ideaal natuurlijk als je met een vriendengroep gaat. Er is tot nu toe een volle line-up, die je hier kunt checken! Je betaalt gemiddeld €50,- per dag voor een ticket en een campingplaats. Je kunt helaas geen dagkaarten kopen.

Datum: 29 Juni t/m 1 Juli 2018.
Waar: Beuningen.
Prijs: €159,- voor 3 dagen en 4 overnachtingen + vervoer vanaf station.
Dagen: 3
Muziekstijlen: Dance, indie, folk en rock.

3. Dancetour

Om het rijtje goed af te sluiten een gratis festival! Dit omdat het motto van deze tour ‘Bringing people together’ is. Zit je een beetje krap bij kas? Dan is dit een leuk alternatief om een dagje helemaal uit je dak te gaan. Het festival heeft onder andere optredens van DJ’s en andere live acts. Dit jaar komen onder andere Lil Kleine, JeBroer, Johnny500, The Partysquad en meer! Zeker een aanrader!

Datum en plaats: check de website voor alle data!
Prijs: GRATIS
Dagen: 1
Muziekstijlen: Dance, urban, freestyle en meer.