Week 5 is een week van records. 

Aankondigingen

Het is mij gelukt om op donderdag maar liefst 6 artikelen te publiceren. Normaal gesproken ligt het aantal ongeveer rond de 3. Ik had de flow eenmaal te pakken en toen ging het eigenlijk allemaal wel vanzelf. 

Nieuws vergaring

Naast de dagelijkse bezigheden was ik deze week verantwoordelijk voor de nieuws vergaring. Aan het begin van de dag spitte ik de nieuwswebsites door voor eventuele nieuwtjes. Die selecteerde ik op relevantie en daarover werd die dag geschreven. De concertaankondigingen en de nieuwswebsites hield ik daarna de rest van de dag in de gaten, zodat mijn collega’s genoeg onderwerpen hadden om over te schrijven. Af en toe twijfelde ik wat de meeste nieuwswaarde had, maar dat ging naarmate de week vorderde al beter. Bij twijfel overlegde ik met mijn collega’s. 

Schoolopdrachten

Verder ben ik bezig geweest met mijn stage opdrachten en bijgewerkt op mijn blog.