Week 6 verliep net even anders dan normaal.

Albumrelease concert

Op dinsdag ben ik in de avond naar een albumrelease concert geweest. Daar heb ik videobeelden gemaakt en verslag van gedaan. Dit was voor mij de eerste keer dat ik zo’n soort opdracht uitvoer, maar ik vond het wel heel leuk om te doen. Daar stond ik dan, met mijn kladblok in de hand alles en iedereen te observeren. Eigenlijk best wel een beetje mijn ding. 

Eerste terugkomdag

Op donderdag had ik een terugkomdag op school. Het was heel leuk om mijn vrienden weer te zien. Maar ook om van mijn ‘collega’s’ te horen waar zij stage lopen en hoe dat allemaal verloopt.

Feedback artikelen

Verder is het schrijven van de artikelen deze week goed verlopen. Vaak hoefde er nog maar een klein dingetje aangepast te worden in mijn artikel en op mijn concertverslag kreeg ik ook een compliment. Dat was leuk te horen, omdat het de eerste keer was dat ik zo’n soort tekst heb geschreven. 

Social media beheer

Hiernaast was ik deze week verantwoordelijk voor onze social media pagina’s. Wegens tijdgebrek heb ik hier deze week niet veel mee kunnen doen, maar dat hoop ik de volgende keer meer op te gaan pakken.