Week 9 was een afwisselende week.

Afwisseling

Het begin van de week begon lekker druk, waardoor ik per dag heel wat artikelen heb geschreven en goed in de flow zat. Fase 1 van de stage is bijna voorbij en kan dan ook zeggen dat leerdoel 2, minimaal 2 artikelen per dag schrijven, zeker behaald is. Mijn gemiddelde ligt ongeveer op 3/4 stukken per dag (hangt af van de drukte). Gebaseerd op mijn eerste voortgangsgesprek, heb ik een nieuw leerdoel opgesteld over het schakelen van taalgebruik tussen verschillende media. 

Schoolopdracht 2

Op donderdag was het deze week lekker rustig qua aankondigingen dus heb ik opdracht 2, over de organisatie, af kunnen maken en door laten lezen door 2 mensen voor feedback.. 

Social Media beheer

Door het rouleren van extra taken, was ik deze week weer verantwoordelijk voor de sociale media kanalen. Dit heb ik elke dag strak bijgehouden. Hiernaast kreeg ik als beheerder nog een extra taak. Sinds woensdag werd mij gevraagd of ik ook de Facebook advertenties wilde doen. Elke keer als er dus een bericht werd gepost, moest ik deze gaan promoten. Dat vond ik leuk om er extra bij te doen, omdat je een zo groot aantal lezers wil bereiken met de promotie. Deze week scoorden de artikelen heel goed, waardoor ik heel veel nieuwe mensen uit heb kunnen nodigen. Ook merkte ik dat het bereik van de posts toch overduidelijk vergroot wordt door het promoten.