In week 12 ben ik naast het schrijven ook bezig geweest met marketing.

Schrijven

Ik merkte dat het schrijven van artikelen mij deze week eigenlijk heel goed afging. Op woensdag heb ik bijvoorbeeld vier items geschreven, die variëren in content, die niet meer aangepast hoefden te worden in de eindredactie en dus gelijk online gepubliceerd konden worden. Hier was ik dan ook best wel trots op en heeft ook zeker mijn zelfvertrouwen goed gedaan. Ook het opstellen van mijn andere stukken deze week verliep soepel en merk zelf ook duidelijk voortgang in mijn ”kunnen”. Op een wat rustiger moment ben ik ook opzoek gegaan naar wat ‘internet drama’ en daar een artikel over geschreven, om ook eens wat andere content te proberen. 

Advertenties

Afgelopen weken ben ik al bezig geweest met het promoten en het oplappen van advertenties op Facebook. Deze week ben ik dieper gedoken in het adverteren. In plaats van alleen de foto’s aanpassen, wat ik vorige week heb gedaan, heb ik nu advertenties helemaal opgesteld. Dat vond ik interessant om te doen, omdat deze opdracht zich op marketing richt. Zo word ik me ook meer bewust van die kant van het vak. Ook is het een leuke variatie op de standaard dagelijkse taken. 

Feedbackronde

Eén van mijn mede stagiairs kwam deze week met het idee om een gezamenlijke feedbackronde te doen. Op dit moment geven we namelijk alleen maar ”commentaar” op elkaars artikelen. Dit is dan alleen maar gericht op inhoud. Het is dus ook goed om elkaar af en toe feedback te geven op de werkhouding in het algemeen. Voor iedereen persoonlijk heb ik 2 ”tops” en 1 tip genoteerd en wat gedeeld over de algemene samenwerking. Zelf heb ik leuke feedback op mijn schrijfkwaliteiten gehad en een tip meegekregen waar ik zeker wat mee kan. Iedereen was eigenlijk heel eerlijk en open naar elkaar toe, waardoor het ook makkelijk was om tips te geven aan de ander. Maar ook om de gekregen feedback, positief op te pakken.