Week 13 is voor mijn gevoel heel soepel verlopen. 

Schrijven van ‘standaard’ artikelen

Desondanks ik hier nu al een mooi tijdje stage loop, ontdek ik toch elke week weer verbetering. Deze week vond er zelfs een primeur plaats. Ik heb artikelen van aankondigingen terug gekregen van mijn collega’s waar niks aan veranderd hoefden te worden, zelfs na de eindredactie niet. Als ik het mag zeggen, ben ik daar best wel een beetje trots op.

Fun content 

Om mezelf wat meer uit te dagen, ben ik deze week weer wat meer in de ‘fun content’ gedoken. Ik heb een top 10 lijstje van Engelstalige nummers over Amsterdam gemaakt. Het schrijven van dit item duurde iets langer dan ik verwacht had. Dit kwam vooral omdat het even zoeken was naar leuke tracks en welke informatie ik hier bij zou gaan zetten. Dit terwijl het ook nog variërend moest blijven en met niet al te veel woorden. Het was zeker een uitdaging, maar het was zeker tof om het eindresultaat daarna weer te zien. 

De dag erna had ik ook tijd over, dus ben ik weer het internet opgedoken om een leuk artikel te kunnen maken. Zo stuitte ik op twee net bekendgemaakte top 10 lijsten van de grootste influencers op Twitter. Hierin kwamen veel artiesten in voor en vond ik dus geschikt om een item van te maken. In het begin wist ik niet precies wat ik ermee aan moest, omdat een lijstje niet zo interessant was voor dit onderwerp. Uiteindelijk heb ik de lijsten in mijn artikel verwerkt en de nummers 1 met wat extra informatie uitgelicht. 

Opdracht 7: onderzoek

Afgelopen week heb ik ook weer wat voortgang gemaakt met mijn onderzoek. Hier had ik de afgelopen graag wat meer aan gewerkt, maar het ik was nogal druk met schrijven van artikelen voor de website. De aankomende week zou ik graag weer wat dieper in deze opdracht duiken. 

Neventaken

Deze week was ik weer verantwoordelijk voor de pers en pr van het bedrijf. Verder heb ik wat Facebook promoties van mijn collega overgenomen.