In week 14 heb ik meer de tijd genomen om artikelen buiten de aankondigingen om te schrijven.

Fun content

Het schrijven van aankondigingen gaat zo snel, dat ik meer tijd over heb om fun content voor de website te schrijven. Om wat meer interactie met de lezers te krijgen, heb ik een ‘Hit Of Shit’ artikel geschreven. Hierin licht ik een nieuw uitgebrachte track uit, waar mensen dan op kunnen stemmen. Een lekker drama artikel deze week was mijn artikel over Kanye, weer eens iets anders om over te schrijven. Voor Sinterklaas leek het mij leuk om ook een artikel te plaatsen. Zo heb ik een top 3 samengesteld van parodieën op bekende hits. Aan het eind van de week heb ik mijn eerste necrologie geschreven. 

Het schrijven van deze nieuwe soort artikelen ging voor mijn gevoel eigenlijk heel goed. Bij de necrologie was het even een beetje zoeken, omdat je natuurlijk op moet passen met het woordgebruik. 

Onderzoek

Deze week heb ik ook veel voortgang gemaakt met mijn onderzoek voor opdracht 7. Ik ben er even goed voor gaan zitten en toen ik eenmaal in de flow zat, heb ik veel informatie kunnen verwerken.