Week 16 was een hele rustige week.

Artikelen

Vorige week merkten we het al op de redactie, het is een stuk rustiger qua muzieknieuws en concertaankondigingen. In het schrijven van deze items boek ik nog steeds vooruitgang, ook al gaat dat nu nog een beetje in kleine stapjes. Ook op mijn nieuwsartikelen krijg ik van mijn collega’s vaak maar een paar kleine opmerkingen, die binnen een minuut aangepast kunnen worden. Er is deze week dus veel minder gepubliceerd dan normaal, maar het opstellen van de stukken die wel gedaan zijn, is alles eigenlijk heel soepel verlopen.

Opdracht 5

Doordat er deze week dus meer tijd was, heb ik verder kunnen werken aan mijn achtergrondverhaal voor opdracht 5. Op maandag heb ik er een collega naar laten kijken en kwamen samen tot de conclusie dat ik hier nog wel even wat werk in moet steken. De eerste opzet was voornamelijk heel informatief en nog niet echt samenhangend. Samen hebben we even gekeken naar andere artikelen om te kijken hoe andere media dit soort items aanpakken. Na dit gedaan te hebben, ben ik naar aanleiding van deze bevindingen en de gekregen feedback weer aan de slag gegaan en alles omgegooid. De nieuwe basis staat en daar kan ik zeker op verder bouwen.