Na een rustige periode van een paar weken, was er in week 20 weer veel te doen. 

Concertaankondigingen

Deze week waren er voor het eerst weer heel veel aankondigingen waar over geschreven moest worden. Naast de concerten, werden er veel nieuwe namen bekendgemaakt voor veel verschillende festivals. Hoewel er dus wat minder afwisseling was deze week in de werkzaamheden, vond ik het wel heel lekker om druk bezig te kunnen zijn. Mijn rol in de neventaken was ‘vliegende keep’ deze week. Maar door afwezigheid van meerdere van ons op verschillende dagen, heb ik me zowel bezig gehouden met zowel de nieuwsvergaring, pers/pr als de sociale media. 

Terugkomdag

Op dinsdag 15 januari was het weer tijd voor een terugkomdag. Hier is nog even op een rijtje gezet wat er allemaal ingeleverd moet worden aan het eind van de stage. Volgende week hoef ik alleen nog het eindgesprek te houden op stage voor de beoordeling en dan is het papierwerk ook zo goed als afgerond. 

Afscheid stagiaire

Deze week nam de eerste stagiaire van hier afscheid. Dat was best even raar, omdat je toch zo’n lange tijd hebt samengewerkt. Nu komt ook meer het besef dat mijn eigen stage er ook bijna opzit.